ستاری در دیدار نماینده ولی فقیه آذربایجان شرقی عنوان کرد:
مساعدسازی فرهنگ و محیط کسب و کار دانشبنیان کلیدواژه ماندگاری نیروی انسانی خلاق و بومی
ستاری در دیدار نماینده ولی فقیه آذربایجان شرقی عنوان کرد:
ستاری در دیدار نماینده ولی فقیه آذربایجان شرقی عنوان کرد:
مساعدسازی فرهنگ و محیط کسب و کار دانشبنیان کلیدواژه ماندگاری نیروی انسانی خلاق و بومی
به گفته معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری استان آذربایجان شرقی از ظرفیت خارق العاده انسانی جوانان خلاق برخوردار است و توسعه اقتصاد دانش بنیان در این استان با استفاده از این ظرفیت و با مساعد سازی محیط کسب و کار ممکن می شود.
به گزارش مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در دیدار حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم امام جمعه تبریز ونماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی گفت: آذربایجان شرقی دارای ظرفیت خارق العاده نیروی انسانی خلاق و تحصیل کرده است که این ظرفیت با مساعدسازی محیط کسب و کار می تواند زمینه ایجاد به کسب و کار دانش بنیان را فراهم کند.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری ایجاد محیط مساعد برای دانشجویان خلاق را عنصر کلیدی کسب و کارهای دانش بنیان استارتاپی دانست و افزود: خوشبختانه در مراکز آموزش عالی استان آذربایجان شرقی از جمله دانشگاه های تبریز، علوم پزشکی و سهند، زمینه چینی و محیط بسیار خوبی برای ایجاد نطفه ها و رونق این کسب و کارها فراهم شده است که میتواند الگویی مناسب برای جذب افراد خلاق و جذب نخبگان بومی برای توسعه استان باشد.
ستاری، شکل گرفتن زیستبوم کارآفرینی و نوآوری دانشگاه صنعتی شریف و تمایل بخش خصوصی به سرمایه گذاری در حوزه کسب و کارهای دانش بنیان و خلاق را نمونه ای موفق از ایجاد محیط کسب و کار دانش بنیان دانست و افزود: بیش از ۴۵۰ شرکت دانش بنیان و استارتاپی اطراف دانشگاه صنعتی شریف شکل گرفته اند تا این فضا را به یک محیط مساعد فناوری دانشگاهیان تا رساندن محصول به ارزش افزوده و اشتغال بدل کند.
رییس بنیاد ملی نخبگان با تأکید بر ضرورت اندیشه دانش بنیان و استارتاپی در جامعه و فرهنگ عمومی افزود: بر اساس این تفکر تمام محیط استان به یک پارک علم و فناوری بدل می شود و امکانات نرم افزار ای را برای رونق و رشد شرکت های دانش بنیان و استارت آپی فراهم می کند.
ستاری با اشاره به تمایز نسل جدید کارآفرینان و صنایع ارزش آفرین نسبت به صنایع پیشین گفت: نسل جدیدی از کارآفرینان خلاق با میانگین سنی زیر ۳۰ سال به بازار نوآوری فناوری کشور تزریق می شود که این جوانان خلاق بی شک کسب و کارهای سنتی را دستخوش تحول خواهند ساخت.
وی ادامه داد: ساختار فرهنگی اقتصاد متکی به منابع زیرزمینی کارآمد نیست و رشد اقتصادی در افزودن دودکشها یا واحدهای صنعتی تعریف نمی شود بلکه نوآوری و خلاقیت، معیار و مبنای ارزش گذاری اقتصادی است.
حجت الاسلام و المسلمین سید محمدعلی آلهاشم نیز در این دیدار با اشاره به ظرفیت های علمی و نخبگانی استان آذربایجان شرقی افزود: باید زمینه ای فراهم شود تا افراد تحصیل کرده ای که از دانشگاه ها فارغ التحصیل شده اند بتوانند توانمندی و ظرفیت های خود را به شکوفایی برسانند.
وی ادامه داد: حمایت از نخبگان استانی در راستای ایجاد انگیزههای لازم در آنان به منظور پیشرفت کشور و رشد اقتصادی کشور ضروری است که عزم جدی همگانی از جمله مسئولین دولتی را طلب میکند.
ارائه خدمات پزشکی و سلولی با تکمیل پروژه شهر سلول
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری در نخستین بخش سفر به استان آذربایجان شرقی با حضور در دانشگاه علوم پزشکی تبریز در جریان فرآیند احداث و تکمیل پروژه شهر سلول قرار گرفت.
این مرکز که با حمایت ستاد توسعه علوم و فناوری سلول های بنیادی معاونت علمی و فناوری توسط دانشگاه علوم پزشکی تبریز احداث می شود توانمندی ارائه خدمات بالینی و تخصصی توسط شرکت های دانش بنیان و فناور در حوزه سلولهای بنیادی و پزشکی بازساختی، ظرفیت ارائه خدمات بالینی و تخصصی سلول های بنیادی ضمن ارائه خدمات پزشکی زمینه، حمایت های مالی شرکت های دانش بنیان باشگاه و موزه سلولی، مزرعه حیوانات آزمایشگاهی، بانک سلول، اتاق های تمیز و و همچنین مرکز رشد و شتاب دهنده های تخصصی را دارا خواهد بود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین در ادامه سفر به تبریز، ضمن بازدید از ساختمان های در حال احداث مرکز رشد واحدهای فناور، مرکز رشد و مرکز نوآوری دانشگاه تبریز، در جریان فرآیند تکمیل و توسعه این مراکز قرار گرفت.
بازدید از دستاوردهای شرکت تراکتورسازی
معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری همچنین از سایت گروه صنعتی تراکتورسازی ایران در زمینه بومی سازی دانش فنی، آزمایش، استانداردسازی، ساخت و تولید انبوه قطعات تراکتور دیدن کرد.
تولید طراحی تمامی قطعات تراکتور از جمله پیشرانه، محورهای جلو و عقب تراکتورهای تک و دو محوره و همچنین تولید تراکتورهای سنگین توسط این گروه تولیدی، ضمن کاهش قيمت تمام شده محصول و خودکفايي در زمينه توليد مجموعه هاي راهبردی، ارزآوری به واسطه صادرات و جلوگیری از خروج ارز را در کنار ایجاد اشتغال متخصصان و کارشناسان بومی به دنبال داشته است.
ارسال به دوستان